WijnTV Home          Over WijnTV          Contact
Zoeken Zoeken in uitzendingen
Zoeken
Volg ons op social media Wees sociaal

(En) volg ons op onze social media pages.
Blijf op de hoogte, elke dag!

Volg ons op Twitter
TWITTER
Volg ons op Facebook
FACEBOOK
Volg ons op ons Youtube kanaal
YOUTUBE
Nieuws Nieuws
  
Wijn waar je geen kater van kr...
  
Glas rode wijn net zo gezond a...
  
Fles wijn per dag drinken is g...
  
Wijngebied Napa Valley getroff...
  
15 manieren om een fles wijn t...
Twitter Nieuwsbrief  Twitter

Elke dag een wijntip in uw mail? Meld u aan.

 
Wat is WijnTV Wat is WijnTV?

Wij houden van wijn, u toch ook? Maar wat is nu een lekkere wijn? Welke wijnen hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Welke smaken het lekkerst?

Wijn in beeld brengen, elke dag weer, dat is ons idee.

U bent hier:   Home   /   Uitzendingen   /   La Revilla Crianza   
terug
La Revilla Crianza
Bodegas Valtravieso profiteert van een unieke ligging op 900 meter boven de zeespiegel in het hart van Ribera del Duero. Het werd gekocht door de familie Betere GonzŠlez in 2002 en daarna is er flink geÔnvesteerd in de kwaliteit. Een extreem continentaal klimaat en een team van deskundigen die instaan voor behoud van traditie en de nieuwste technologieŽn zijn de benodigde ingrediŽnten om de unieke en expressieve wijnen van Valtravieso produceren. Een serie goede jaargangen en een toevloed van investeringen hebben Spanje een serieuze positie in de wereld van serieuze wijnen opgeleverd. In navolging van de kwalitatieve opleving in de Rioja heeft een andere traditionele regio als Ribera del Duero een grote inhaalslag gemaakt door nieuwe technologie en improvisatievermogen.

Het wijngebied Ribera del Duero ligt aan de noordwestkant van de Spaanse hoogvlakten, ten westen van de Rioja. In een periode van minder dan twintig jaar heeft de Ribera del Duero zich weten te ontwikkelen tot ťťn van de belangrijkste gebieden van Spanje als het gaat om rode wijn, misschien zelfs wel tot het allerbelangrijkste gebied. De afgelopen decennia heeft het gebied veel indruk gemaakt met haar krachtige wijnen vol fruit.

De Crianza bestaat voor 100 % uit Tempranillo. Dit is een selectie van de beste druiven, waarvan de wijn 12 maanden op Franse eikenhouten vaten rijpt. Een geweldenaar.

Diep rode kleur met paarse tint. Intens fruit, krachtig en open, met een aangename zwoelheid en kruidigheid. Prachtige harmonie tussen hout en fruit.
Warm en zwoel, kersen en vanille, caramel, toast, kruiden. Heerlijk glas wijn.
Deze wijn nu online bestellen Nu bestellen
Op 2015-04-15 i.s.m. In de Blauwe Druif Datum
Over de wijn
Prijs: € 12,99
Kleur: Rood
Land: Spanje
Gebied: Ribera Del Duero
Jaartal: 2010
Inhoud: 0.75 l.
Alcoholpercentage: 14.5%
Deze wijn nu online bestellen Nu bestellen